PRESSITEADE: Rõtov kutsub malehuvilisi heategevuslikule simultaanile

28. september 09

Hea malehuviline,

oled oodatud homme, 29. septembril kell 15:00, Ahhaa keskuse Tallinna filiaali Vabaduse väljakul, et osaleda või kaasa elada Äripäeva 20. aastapäevale pühendatud heategevuslikule malesimultaanile. Simultaani andjaks on Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kes võtab kuni kahekümnel laual vastu Eesti ettevõtete esindajaid. Simultaani peamiseks eesmärgiks on huvitaval moel koguda toetusraha Eesti noorele malegeeniusele Ottomar Ladvale. Vaatamata oma noorele eale on 12-aastane Ottomar maletaja, kes on saavutanud palju. Ottomar Ladva on valitsev Euroopa kiirmalemeistriga kuni 12-aastaste seas ja valitsev Euroopa välkmalemeister kuni 14-aastaste seas.
Kõik simulataanil osalevad ettevõtted saavad kaasa aidata tema ettevalmistusele, kuna iga partii kaotaja võtab kohustuse toetada Ottomari ettevalmistust 1989 krooniga.  Kui keegi kardab, et tema võidu korral jääb Ottomaril toetus saamata, siis seda ei juhtu. Iga osalejate poolt võidetud partii eest tasub sama summa Ottomarile ajaleht Äripäev, kuna viigilise lõpptulemuse korral tasub kumbki osapool 50% summast.

Teie abi ei jää kindlasti märkamatuks, sest kõik ettevõtted, kes oma esindaja välja panevad, saavad hoolimata lõpptulemusest ära märgitud Äripäeva tänureklaamis. Lisaks loodame, et selle heategevusliku ettevõtmise huvitav kontseptsioon toob kohale ka mitmeid ajakirjandusväljaandeid sündmust kajastama. Simultaani aitavad korraldada Eesti Firmaspordi Liit ja Eesti Maleliit

Kõik, kes veel soovivad osalema pääseda, andke oma soovist teada info@firmasport.ee.