Posted by: Martin Paalits

Sügisspartakiaad 2024: Firmasportlaste nädal täis rõõmu, väljakutseid ja batooniotsinguid!

Möödunud nädalal toimunud Sügisspartakiaad’24 tõi Eesti ettevõtete töötajad kokku sportlikule nädalale, mis oli täis parajat pingutust ja head seltskonda. Kokku osales  22 ettevõtet, kes astusid võistlustulle 13 erineval alal, pakkudes osalejatele nii sportlikke väljakutseid kui ka meeleolukaid hetki. Igal võistlusalal oli näha firmasportlaste naeratusi ja rõõmu, mis levitasid positiivset meeleolu kõigis võistluspaikades.

Tänavuse sügisspartakiaadi esimene võistluspäev oli uudisalade päralt. Esimeseks uudisalaks oli mini-triatlon MyFitness Ülemiste City klubis, mis pakkus osalejatele lisaks füüsilisele väljakutsele ka palju nalja. Publiku toetus tõstis energiat ning andis osalejatele tõuke saavutada suurepäraseid tulemusi. Firmasportlased andsid oma parima ning võistluse lõppedes võis näha suuri naeratusi ning kuulda kommentaare, et see oli “paras pingutus ja ideaalne soojendus enne Kõrvemaa rattamaratoni”, kuhu mitmed firmasportlased suundusid oma pühapäeva veetma. Päeva teises pooles võistlesid firmasportlased T1 kaubanduskeskuses siseorienteerumises, kus tuli punkte koguda õiges järjekorras ning need kõikidelt neljalt kaubanduskeskuse korruselt üles leida. T1 kaubanduskeskus kihas jooksvatest firmasportlastest nagu sipelgapesa! 

Nalja ja naeru ei jagunud mitte ainult triatlonile, vaid kogu sügisspartakiaadi jooksul oli võistluspaikades tunda head energiat ja mõnusat meeskonnavaimu. Osalejad said ühiselt nautida sportimist ja tervislikku võistlushimu, mis tõi välja mitte ainult nende parimad sportlikud omadused, vaid ka rõõmu koos tegutsemisest. Tänavu võis võistlusalade hulgast leida vibulaskmise, õhkpüstoli laskmise, laserlahingu, bowlingu, piljardi, kurlingu, pokkeri, mälumängu, krutskiga disc-golfi, kirveviske ja trepijooksu. 

Eriliseks maiuspalaks kujunes aga Nicks Eesti batoonide jaht, milles osalejad said proovile panna oma tähelepanelikkuse. Võistlejad otsisid igalt võistlusalalt batoone õhinaga, ning kõige tublimaks otsijaks osutus Toomas Kalm Orkla Eesti AS-ist, kes leidis batoone koguni 10-l alal 13-st. Nii mõnelgi alal võis Toomast juba pool tundi enne oma võistlusaega näha ringi luusimas ning batoone loendamas. Tublimad loendajad said tunnustatud ka Nicks Eesti maitsvate batoonidega.

Ükski üritus ei leiaks aset ilma meie suurepäraste toetajateta – tänavusel sügisspartakiaadil pakkus Eesti Firmaspordi Liidule oma tuge 13 erinevat ettevõtet, kelle hulgast leiame Stebby, A. Le Coq, Corny, Nicks, Jazz Pesulad, Postimees Grupp, MyFitness, GKR Brands,, Elamusgolfikeskus, T1, Ronimisministeerium, HC Pro ja Restoran Monk. Suur aitäh toetajatele!

SEB paistis sel aastal eriliselt silma, noppides kuuel võistlusalal parima ettevõtte tiitli ja kindlustades endale Sügisspartakiaad’24 võidukarika. Koondarvestuses jõudis esiviisikusse järgmine koosseis:

  1. SEB – võitja.
  2. Eesti Energia – tihedalt kannul.
  3. Tallinna Lennujaam – auhinnaline kolmas koht.
  4. Elisa Eesti – väärikas neljas koht.
  5. Swedbank – esiviisiku lõpetaja. 

 

Sügisspartakiaad’24 oli nädal täis sporti, meelelahutust ja rõõmu. Tänu toetajatele ja osalejatele jääb see meelde kui sündmus, kus naer ja sport käisid käsikäes! Oktoobrikuu jooksul panevad firmasportlased oma kondimootorid käima ning koguvad aktiivsusminuteid ning novembris on ootamas hooaja viimane suursündmus – Kuldpall. Seniks nautige sügist ja tundke rõõmu liikumisest!